Kangasalan
lähiruoka

Vehoniemen Automuseo

”Meille tärkeintä on yhteisöllisyys, paikallisuus sekä palvelukeskeisyys ja ihanat vakiasiakkaat. Olemme muistaneet myös erikoisruokavalioihmiset tuotteissamme. Yhteistyökumppaneittemme ansiosta museoon on vapaa pääsy. Meillä voi vierailla monta kertaa vuodessa!”

Pauliina Suutarinen, Vehoniemen Automuseo

Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere

Kangasalan kuuluisimman harjun päällä, Vehoniemen näkötornin kupeessa sijaitsee kaupungin kuuluisin nähtävyys. Vehoniemen Automuseon parkkipaikalla voi nähdä niin autoharvinaisuuksia kuin motoristejakin tai vain ihailla alhaalla laineilevaa Roinetta. Harjulla pääsee myös seikkailemaan luonnonsuojelualueen monilla poluilla.

Automuseon toiminnasta vastaa Leila Suutarinen yhdessä tyttärensä Pauliinan kanssa. Kahvilan kuuluisimmat herkut ovat suussa sulava valkosuklaakakku ja aidolla 1920-luvun reseptillä leivotut lusikkamunkit. Erikoisruokavaliota noudattaville on joka päivä tarjolla tuoreita, itsetehtyjä herkkuja valmiiksi maidottomana, munattomana ja gluteenittomana. Kahviossa on saatavilla lisäksi lukuisia suolaisia ruokia.

Vehoniemen Automuseoon kannattaa suunnata myös ennen joulua joulupuotiin ja joulumyyjäisiin. Tarjolla on perinteisiä joululaatikoita, kuuluisaa imellettyä perunalaatikkoa lähiperunasta ja useita herkkuja myös gluteenittomana ja maidottomana. Paikallisia pientuottajiakin voi
löytää myyjäisistä myymässä omia tuotteitaan.

Vehoniemen Automuseo
Vehoniemenharjuntie 92
36570 Kangasala

Kesäsesonkina auki klo 10-19
Syys- ja kevätkaudella auki klo 10-17

Leila ja Pauliina Suutarinen
puh. 050 365 7023
www.automuseo.com
www.facebook.com/vehoniemenautomuseo

Vehoniemen automuseo

Vehoniemenharjuntie 92
36570 Kangasala